Free Download Movies, Drama Korea/Jepang/Variety Show/Anime Small Size/Pahe

Missing Noir M Episode 10 END

Buat Yang masih bingung untuk download. Silahkan lihat tutorial Download di bawah ini.

Tutorial Download

 Drama: Missing Noir M (literal title)
 Revised romanization: Siljongneuwareu M
 Hangul: 실종느와르 M
 Director: Lee Seung-Young, Kim Gun-Hong
 Writer: Lee Yoo-Jin
 Network: OCN
 Episodes: 10
 Release Date: March 28 – May 30, 2015
 Runtime: Saturdays 23:00
 Language: Korean
 Country: South Korea

Video Size: 200MB
Video Type: MKV 540p
Source: 720p WITH

Plot

Gil Soo-Hyun (Kim Kang-Woo) is extremely intelligent. At the age of 10, Gil Soo-Hyun attended Harvard University. After graduating there, he decided to work at the FBI and worked there for 10 years. Afterwards, he decided to come back to South Korea. He now works as the leader of the Special Missing Persons Unit. The unit deals with about 1% of special missing cases involving violent crimes. His appearance borders on perfection, but he holds a secret.

Detective Oh Dae-Young (Park Hee-Soon) joins the Special Missing Persons Unit. He has worked as a detective for 20 years and he has an obsession in observing the law. He is known as a master of missing person cases.

Notes

  1. “Special Missing Persons Unit M” takes over the OCN Saturdays 23:00 time slot previously occupied by “Bad Guys” and will be followed by “My Beautiful Bride” June, 2015.
  2. Early working title was “Teuksoosiljongjundamban M” (“Special Missing Persons Unit M”).

EpisodeDownloadSubtitles
01IDWSInafile | Uptobox | Mega | Tusfiles | UCENG | INA
02IDWSInafile | Uptobox | Mega | Tusfiles | UCENG | INA
03IDWSInafile | Uptobox | Mega | Tusfiles | UCENG | INA
04IDWSInafile | Uptobox | Mega | Tusfiles | UCENG | INA
05IDWSInafile | Uptobox | Mega | Tusfiles | UCENG | INA
06IDWSInafile | Uptobox | Mega | Tusfiles | UCENG | INA
07Inafile | Uptobox | HugeFilesTusfiles | Mega | UCENG | INA
08Inafile | Uptobox | HugeFilesTusfiles | Mega | UCENG | INA
09IDWS | Inafile | Uptobox | Tusfiles | Mega | HFUCENG | INA
10 ENDIDWS | Inafile | Uptobox | Tusfiles | Mega | HFUCENG | INA

 

Announcement Announcement
Re-uploaded prohibited and Share download link without my permission. If you want to copy the download link, please just copy the URL of this page, and include source. thank you for your cooperation.
Genres: , ,
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Radita Pratama Putri
Radita Pratama Putri
May 17, 2015 8:16 am

Lho kak septa,

MNM ini yang episode 8 kok ada part 1? Apa ada part 2nya?

Zev
Zev
May 22, 2015 9:36 pm

salah rename, gk ada part 2 nya kok.

JlovA
JlovA
May 11, 2015 8:38 pm

Kak @zev aku ma team LDK subber bikin subtitle drama ini, bisa di add di sini ga ^^ baru ampe ep 4 sie ep 5,6,7 masi dikerjain dijamin subtitlenya bgus deh ^^

Zev
Zev
May 15, 2015 4:46 pm
Reply to  JlovA

silahkan, nanti upload aja ke subscene yah, tar di add kok 🙂

JlovA
JlovA
May 16, 2015 2:27 am
Reply to  Zev

udah di upload di subscene kok tp cm ampe ep 4 hehehe karna teamnya dah vakum skarang, tp untuk ep yang lain sub punya si khalish yang bagus kak

Han soo jae
Han soo jae
May 18, 2015 12:08 pm
Reply to  JlovA

sub ep 5.6.7.8.kpn nih kira” di upload..??
sdh lm mnnti subnya..

Zev
Zev
May 22, 2015 9:36 pm
Reply to  JlovA

oke nanti di add yah.

JlovA
JlovA
May 31, 2015 11:54 am
Reply to  Zev

Kak zev boleh ga link donlotnya yg di sh.stnya aja yg diganti tp masi ke link tujuannya masi ke link donlot asal kyk ke idws, up, mega dll? Cm ganti sh.stnya aja hehehe

Zev
Zev
May 31, 2015 8:42 pm
Reply to  JlovA

maksudnya di ganti gmn ya?

JlovA
JlovA
Jun 1, 2015 9:38 am
Reply to  Zev

Sh.stnya aku pake sh.st dari aku tp tetep tujuannya ke link donlot kak zev gitu kn jd ga reupload ^^

JlovA
JlovA
May 31, 2015 11:58 am
Reply to  Zev

Kak zev boleh ga aku copas link donlotnya tp sh.stnya diganti?

Radita Pratama Putri
Radita Pratama Putri
Apr 14, 2015 12:18 pm

Kak, sudah ada nggak yang episode 3?
Ya ampun T-T, drama ini diluar expectation saya :3
Ditunggu kak 😀

micah
micah
Apr 9, 2015 8:57 am

uptobox skrg kenapa jadi ada limitnyaa hiks.
tusfiles jugaaan

Zev
Zev
Apr 10, 2015 6:43 pm
Reply to  micah

pake usercloud kalu gtu. dan pass download lebih baik login dulu, biar gk sering kena limit

micah
micah
Apr 14, 2015 11:01 am
Reply to  Zev

iya sekarang jadi beralih ke UC hihihi

Radita Pratama Putri
Radita Pratama Putri
Apr 7, 2015 11:42 am

Oppa T-T
Episode 2 dong :3
Ya ampun, aku cari episode 2 kemana2 tidak ada yang 540P adanya 720P, itupun aku gak berani download soalnya kapasitasnya besar….. T-T
Episode 2 ya oppa ^^ Gidaryeo 😀

Zev
Zev
Apr 7, 2015 8:32 pm

added

Happy Eid Mubarak 1441H, Minal Aidin Wal Faidzin. Mohon maaf lahir dan batin 🙏
+